UZAVŘENÍ PROVOZOVNY HARRACHOVSKÁ PERLA

Přidáno: 23.9.2020 17:10.16 Počet shlédnutí: 3209

23 Září 2020

Milí zákazníci, kamarádi a přátelé. Považujeme za důležité oznámit informaci, že pension Harrachovská Perla od 02.11.2020 pod naší značkou v Harrachově zavíráme.

UZAVŘENÍ PROVOZOVNY HARRACHOVSKÁ PERLA

Po téměř čtyřech letech intenzivní práce je to i smutné, ale všechno je vlastně nastavené dobře. Máme super hodnocení, máme skvělý vztah s majiteli nemovitosti, máme spokojené zákazníky, nejlepší hodnocení v regionu a na zážitkové pokoje máme objednávky měsíce dopředu, ale nefunguje ekonomika jiných pokojů. Příjmy penzionu Harrachovská Perla na adrese Harrachov 615 již nekryjí náklady a musíme tuto situaci zodpovědně a radikálně řešit. Aktuální situace na trhu, storna objednávek vlivem Corovinové krize, vysoké náklady na provoz celého domu a vše kolem, nás donutilo k tomu , abychom přehodnotili ekonomiku provozu v budově Harrachov 615 a udělali jasný závěr.

TEDY: O zákazníky, kteří mají platné rezervace na konkrétní termín do 02.11.2020, se do konce října 2020 zodpovědně postaráme a veškeré rezervace otevřených voucherů, dárkových poukazů a rezervací s datem  od 02.11.2020 budeme řešit náhradními pobyty dle dostupných možností.

 

POKUD CHCETE NÁHRADNÍ POBYT NEBO VRÁTIT PENÍZE, KLIKNĚTE ZDE 

Výhled ubytovacího potenciálu v aktuální složité ekonomické situaci celého trhu nekryje ani ze 70% nutné náklady provozu domu a v nejistém období již nemůžeme provoz částečně krýt z budoucích záloh pobytů a zaplacených poukazů na nejistou budoucnost.

Z TĚCHTO DŮVODŮ OZNAMUJEME, ŽE:

1. Od data 02.11.2020 provoz penzionu na adrese Harrachov 615, pod značkou "Perla", s našimi principy a s referencemi Harrachovské Perly uzavíráme. 

2. Do konce října 2020 se zodpovědně postaráme o veškeré pobyty a zákazníky, kteří mají platné rezervace na konkrétní termín do 01.11.2020.

3. V průběhu října oslovíme telefonicky a e-mailem každého majitele zaplacených poukazů nebo budoucích pobytů od data 01.11.20 a dohodneme individuální postupy pro řešení náhradních pobytů třeba i tady v pensionu nebo v jednom z dalších ubytovacích zařízení.

Není třeba smutnit, máme připravené další provozy, kde s vámi všemi budeme.

Již dnes máme připraveno několik jasných možností, jak se společně sejít a připravujeme další provoz, kde vás všechny rádi opět uvítáme. V průběhu října budeme mít hodně práce s tím vše připravit, ale zvládneme to stejně dobře, jak jsme společně vybudovali i Perlu. Naše cíle jsou jasné, energii máme a již se těšíme.

Sledujte nás na webu www.perlaklub.cz nebo na Facebooku a budete dále v obraze.

Víme, že veškeré krásné zážitky a společné vztahy jsou z největší části založeny na osobním kontaktu, než na prostředí, proto moc děkujeme za vše, co bylo a těšíme se na celý Perla Klub, kde nás již nyní je přes 2000 lidí a čekáme i na Vaší účast.

Veškeré klíčové informace jsou již dále určeny pouze členům Perla Klubu, proto si zažádejte o
členství zde: https://www.perlaklub.cz/.../zadost-o-clenstvi-v-perla-klubu
 a po ověření získáte přístup k informacím, jaké provozy řešíme, co připravujeme a kde všude s námi můžete dále relaxovat.

Těšíme se a jsme pozdravem
Mára a Joanka

POKUD CHCETE NÁHRADNÍ POBYT NEBO VRÁTIT PENÍZE, KLIKNĚTE ZDE 

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení